دستور طرز تهیه پیاز شکم پر مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیاز شکم پر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
پیاز :•: 4 عدد
برنج :•: 5 قاشق غذا خوری ( آبکش شده )
پنیر چدار :•: 4 قاشق غذا خوری ( رنده شده )
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذا خوری
سرکه :•: یک قاشق غذا خوری
شکر :•: به میزان لازم ( بر اساس ذائقه )
نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار کافی
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم . برای تهیه پیاز شکم پر در ابتدا با کارد تیزی یک برش افقی به پیازها می زنیم و داخل پیازها را بصورتی خالی می کنیم که دیواره ی ان ضخیم و مقاوم باشد
تمام مواد را به جز شکر و سرکه با هم به خوبی مخلوط می کنیم شکر را با سرکه مخلوط می کنیم تا شکر کاملا آب شود سپس داخل مواد می ریزیم
موادمان را با قاشق کوچکی درون پیازها می ریزیم و بصورت جداگانه پیازها را داخل فویل آلومینیومی می پیچیم فر را از قبل با درجه 175 سانتی گراد یا درجه 350 فارن هایت داغ می کنیم
و پیازهای فویل پیچیده را به مدت نیم ساعت درون فر قرار می دهیم. برای تزئین پیاز شکم پر می توانیم از جعفری خرد شده استفاده کنیم .برای هضم آسان و تزئین پیاز شکم پر می توانید از گوجه فرنگی نیز استفاده نمایید
دستور طرز تهیه پیاز شکم پر مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0